Wie ben ikannalies2

Mijn naam is Annalies Proost, getrouwd met Rik en samen hebben wij drie prachtige dochters, Sylvie, Jennifer en Charlotte.
Al een aantal keren had ik op een verjaardag een heerlijke taart gegeten. Bekleed en gedecoreerd met marsepein of fondant. Met vriendinnen hadden we ook regelmatig het idee om een keer een workshop taarten maken te volgen. Om de een of ander reden kwam het er steeds niet van.
Eindelijk kwam het er van in mei 2010. Met een vrijgezellenfeestje van een vriendin van mij heb ik een workshop basistaart gevolgd bij Brenda in Ommen. Zij heeft daar in december 2011 deleukstetaartenshop geopend. Sindsdien trok het taarten maken mij nog meer dan daarvoor.
Toen ik dan ook een wensenlijstje mocht maken voor de Kerstman wist ik genoeg leuke taartspulletjes die ik wilde hebben. De basisingrediënten waren er en het bakken kon beginnen!
Eerst een taartje voor familie, mijn mans verjaardag en natuurlijk de 1e verjaardag van onze oudste! Perfecte gelegenheden om te oefenen met het maken van gedecoreerde taarten.
Inmiddels zijn er al heel wat jaartjes voorbij en ben ik al heel wat taartjes verder. Ik leer elke keer dat ik een taart maak weer bij en zo worden mijn taartjes ook steeds mooier!
Ook vind ik het leuk om cupcakes te decoreren en ander lekkers te maken. Hiervan kun je foto's bekijken in de diverse albums.

Groetjes Annalies