Taartinformatie
De basis van de taart is (chocolade) biscuitgebak. Dit is een luchtige bodem bereid zonder boter.
De biscuit wordt gevuld. Meestal een combinatie van 1 van onderstaande vullingen en vruchtenjam of taartfruit.
Evt. kan er ook vers fruit verwerkt worden in de taart. Ik maak alle vullingen die ik gebruik altijd zelf.
Er zijn vullingen die je in de koelkast moet bewaren maar ook vullingen die buiten de koelkast kunnen.
Aardbeienmousse
Aardbeienvlaaivulling
Aardbeien yoghurtbavarois
Advocaatmousse
Amandelbavarois
Banketbakkersroom
Bokkenpootjesvulling
Bosvruchtenmousse
Botercrème naturel *
Botercrème met div. smaakjes *
Champagnecrème
Chocolademousse
Citroenbavarois
Hazelnootmousse
Kersenvlaaivulling
Kersenmousse
Kwark diverse smaken
Mergpijpjesvulling
Slagroom
Tiramisuvulling
Tobleronemousse
Werthers echte vulling
*deze vullingen kunnen enige tijd buiten de koelkast bewaard worden.